You are here > Projecten > Renovatie badkamers
UITEINDELIJKE KOSTEN

Nu alle rekeningen zijn betaald hebben we een totaalplaatje kunnen maken van de uiteindelijke kosten van de verbouwing. Dit is in ons voordeel uitgevallen omdat er geen onvoorziene kosten bleken te zijn. In totaal heeft de verbouwing EUR 2.255,54 gekost.

20 oktober 2007

RENOVATIE BADKAMERS AFGEROND

De renovatie van de twee badkamers en de wasruimte is afgerond. Twee van onze bestuursleden waren in juli en augustus in Indonesie en hebben de vorderingen van de verbouwing kunnen volgen en zij waren bij de oplevering. Op alle foto’s is te zien dat de verbouwing heel erg goed gegaan is we zijn erg blij met het resultaat. Maar belangrijker: de bewoners van het tehuis zijn heel erg gelukkig met de nieuwe badkamers! Een van de bewoners was zo blij dat hij niet meer naar zijn bed terugwilde en in de badkamer wilde blijven!

De renovatie is binnen de afgesproken termijn afgerond en heeft geen extra kosten met zich meegebracht. We zijn tevreden over de samenwerking met de aannemer, misschien kunnen we in de toekomst meer opknapwerkzwaamheden laten doen door dit bedrijf.

2 september 2007

EERSTE GROTE PROJECT

De stichting heeft prioriteiten gesteld en besloten als eerste de badkamers en de wasruimte van het tehuis aan te pakken. Hier is alle reden toe want de badkamers zijn sinds de bouw van het tehuis (in 1958) niet veranderd! De foto’s laten zien dat renovatie hard nodig is.

Er zijn twee badkamers, beide zullen compleet verbouwd worden. Een badkamer is bestemd voor gehandicapten die zelfstandig kunnen baden en de andere is voor degenen die hulp nodig hebben. Het tegelwerk wordt vernieuwd, er komt een douche en de toiletten worden vernieuwd. De deuren en deurkozijnen worden opgeknapt en de waterbakken worden vervangen . De plannen zijn gemaakt door een aannemer (die zelf de kosten van het ontwerp op zich heeft genomen) en deze zelfde aannemer zal de renovatie uitvoeren. De aannemer heeft ontwerpen gemaakt en een complete begroting van de kosten. Bij het ontwerpen is uiteraard rekening gehouden met het feit dat hier gehandicapten verzorgd moeten worden. Er worden dus beugels op diverse plaatsen aangebracht en ook met hoogte van het toilet en banken is hier rekening mee gehouden. Naast de badkamers wordt ook de wasruimte vernieuwd. Deze ruimte moet ook hoognodig gerenoveerd worden. De vloer levert gevaarlijke situaties op en het is nu niet schoon te houden.

De totale kosten voor de verbouwing van de twee badkamers en de wasruimte komen op circa EUR 2.900,-. De werkzaamheden zijn onlangs gestart en zullen in totaal 60 dagen duren. We zullen verslag doen van de vorderingen en uiteraard van het resultaat van de verbouwing, dus hou de site in de gaten!

23 juli 2007FOTO ALBUMS VAN DE VERBOUWING VAN DE BADKAMERS