You are here > Projecten > Hekwerk autistische therapieruimte
NIEUW HEKWERK AUTISTISCHE THERAPIERUIMTE
Vlak voor het einde van het jaar hebben we nog een vijfde project kunnen afronden in 2012. De autistische therapieruimten bevinden zich in een ruimte boven de aula van het tehuis en deze ruimte was provisorisch afgescheiden van de aula met draden die tussen de balustrade en het plafond waren gespannen. Deze draden waren gespannen OM een bepaalde veiligheid te creeeren en te voorkomen dat de kinderen van boven naar benden zouden kunnen vallen. Dit was echter geen veilige situatie en het bestuur van het tehuis heeft ons daarom gevraagd een stalen hekwerk te laten maken dat hier geplaatst kon worden om daardoor de veiligheid van de kinderen te optimaliseren. Het hekwerk is gemaakt van roestvrijstaal en geschilderd en eind 2012 geplaatst. Zie hierbij de voor en na foto's: