You are here > Over ons > Doelstelling & Werkwijze
DOELSTELLING

Het primaire doel van de Stichting is het verbeteren van de kwaliteit van leven van de gehandicapten.
Maandelijks is dit in de vorm van hulpgoederen. Dit is bedoeld om de stichting YPAC te steunen met de dagelijkse verzorging. Hulpgoederen in de vorm van voedsel, kleiding en spullen voor persoonlijke hygiëne.

Daarnaast streven beide stichtingen naar een langdurig samenwerkingsverband. Dit om structurele en fundamentele hulp te kunnen bieden aan de gehandicapten. Hier wordt gedacht aan educatie en therapieen. Hiermee wordt de zelfredzaamheid van de gehandicapten vergroot.

WERKWIJZE

De Stichting Gehandicaptenzorg Malang wil het tehuis YPAC Malang ondersteunen in de vorm van hulpgoederen, om de kwaliteit van het leven van deze gehandicapte mensen te verbeteren. In Nederland zal geld worden ingezameld om vervolgens de hulpgoederen in Indonesië aan te schaffen.
Een vrijwillger ter plaatse: mevrouw Lillik Suminijati, onderhoudt het contact met het bestuur van YPAC Malang. Zij heeft de controle en bezoekt het tehuis regelmatig om verbetering van de situatie in de gaten te houden. Zij rapporteert aan de stichting in Nederland en zij heeft van de stichting bevoegdheden gekregen om ter plaatse hulpgoederen aan te schaffen en andere noodzakelijke voorzieningen te treffen.